У бізнес-центрі Space4 у Рівному відкрилась виставка картин Ольги Гайдамаки

У Рівному в бізнес-центрі Space4 відкрилась виставка картин художниці Ольги Гайдамаки.

Частина робіт представлена у холі бізнес-центру, решта – у атріумі, що знаходиться на 3 поверсі. Тож, познайомитися із творчістю Ольги Гайдамаки можна прогулявшись внутрішнім зимовим двором поміж зелених бамбуків з Італії.

"Це перша арт-подія в нашому бізнес-центрі Space4, хоча точно не остання, адже вже плануємо інші арт-перформанси. І дуже знаково, що вона благодійна та дуже автентично українська. Це основні цінності, які зараз близькі, певно, кожному з нас. Експозицію ми розмістили в 2 локаціях: по периметру дизайнерського холу бізнес-центру великі мольберти та найвпізнаваніші картини художниці, та другу частину (багатосерійні роботи та роботи виконані в різноманітних техніках) в "зимовому" саді на 3 поверсі бізнес-центру. Бізнес-центр має закритий доступ, але до 18 травня у вас є нагода відвідати виставку та нову бізнес- та арт- локацію у місті", - керівниця відділу маркетингу девелоперської компанії Реноме Комфорт (БЦ Space4) Надія Границька.

Ольга Гайдамака — знана київська художниця. Її мистецькі роботи вже здобули в Україні неабияку популярність. Стиль картин – це збільшені об’ємні рукави жіночих вишиванок, головні убори та намиста. В основі всіх сюжетів лежать автентичні вишивки різних регіонів України: Полтавщини, Івано-Франківщини, Буковини, Чернігівщини.

В роботах Ольги Гайдамаки є одна особливість, яку не всі та не завжди помічають: більшість образів, які зображує художниця – це обличчя відомих людей. Можна впізнати Онуку, Соломію Крушельницьку, Ольгу Сумську, Богдана Ступку, Наталію Сумську, Ольгу Фреймут.

Частина робіт художниці перебуває в приватних колекціях України, Канади та США. У Рівному виставка триватиме до 18 травня. Вхід вільний.

Метою виставки є збір коштів для продовження реалізації проекту “Підтримка жінок, що втратили рідних на війні” громадською організацією “Коло Успіху”.

Бізнес-центр Space4 знаходиться при в’їзді в місто – на перетині вулиць Льонокомбінатівська та Червонія поруч із Сарненським кільцем.

Читайте також