У Будинку побуту в Рівному затіяли реконструкцію: що там буде

У Будинку побуту в Рівному проводять реконструкцію. 

Про це "Рівне Медіа" розповів керівник фірми "Рентбудсервіс" Андрій Давидюк. 

Нагадаємо, фірма придбала будівлю у кінці 2021 року. За словами Андрія Давидюка, загальна сума покупки разом з невід'ємними поліпшеннями склала майже 60 мільйонів гривень. 

- В нас справді проводиться ремонт. Але, коли ви зайдете туди, то побачите, що всі місця орендарів збережені, всі сидять у гарних теплих умовах. Орендна плата не піднімалась. Вони відчувають себе дуже комфортно та класно. 

Там можливі різні варіанти. На сьогодні ми зробили ремонт шостого та п'ятого поверху, дороблюємо четвертий поверх. Почали робити ремонт третього поверху, відповідно третій поверх переїхав на шостий. Перший ми так само почали ремонтувати. Він переїхав на другий. Другий поверх ми майже закінчили, - розповідає Андрій Давидюк. 

Що буде на першому поверсі - наразі він сказати не може. 

- Адже ніхто не знає, що буде завтра. Можливо, там взагалі нічого не буде. Ми намагаємося зробити так, що людям було там комфортно, щоб Будинок побуту працював і щоб, відповідно, сплачувались податки, - говорить керівник фірми. 

Він додає, що ремонтні роботи триватимуть мінімум до серпня наступного року. 

- Там немає "живого" місця. Там будуть тепла підлога, повністю перероблене опалення. Кожен поверх матиме систему кондиціювання. Там гарний ремонт, гарні чисті туалети, - каже Андрій Давидюк. 

Крім того нещодавно з'явилась інформація, що поруч із Будинком побуту хочуть відкрити для проїзду вулицю Шевченка. Проте, як повідомив начальник відділу генплану управління містобудування та архітектури Рівного Андрій Шевчук, це питання залежить від волі виконавчого комітету, який в минулому тимчасово надав можливість проведення ярмарку.

- З точки зору містобудівної документації ця ділянка міста не є ринком, а є міською вулицею, то ж якщо виконавчий комітет не продовжить проведення ярмарку, то вулиця, ймовірно, зможе функціонувати як раніше це було передбачено, - сказав посадовець. 

Читайте також