У чотири відділення поліції Рівненщини призначили керівників

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

Відповідно до наказу начальника Головного управління Національної поліції Рівненської області від 22 квітня нові очільники поліції призначені у Рівненському, Здолбунівському, Володимирецькому та Демидівському районах.

Поліцію Рівненського району очолив підполковник поліції Штеба Роман Юрійович, який до цього обіймав посаду заступника начальника управління логістики та матеріально-технічного забезпечення ГУНП в Рівненській області.

Начальником Здолбунівського відділення поліції став підполковник поліції Годун Олександр Вікторович. До цього перебував на посаді заступника начальника Острозького відділення поліції – начальника сектору кримінальної поліції.

Керівником Володимирецького відділення призначено майора поліції Степанюка Віктора Миколайовича, який раніше був заступником начальника Володимирецького відділення поліції.

Поліцію Демидівщини очолив капітан поліції Майдан Віталій Віталійович. До цього перебував на посаді начальника сектору кримінальної поліції Млинівського відділення поліції.

Усі керівники до призначення тривалий час виконували обов’язки начальника вказаних відділень.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

 

Читайте також