У ДТП, яка сталася вчора у Вараші, потрапив поліцейський

Учора, 30 червня, в місті Вараш сталася дорожньо-транспортна пригода за участі мотоцикла та автомобіля «Ауді». Про це портал «РівнеМедіа» повідомляв тут: У Вараші сталася ДТП за участі мотоцикла та легковика: водія двоколісного - госпіталізували

Як сьогодні повідомили у відділі комунікації поліції Рівненщини, керманич «Audi A6» - поліцейський Володимирецького відділення поліції. На момент ДТп він перебував поза службою, на власному авто допустив зіткнення із мотоциклом «Husqvarna», яким керував 36-річний мешканець міста Вараш.

У повідомленні від поліції зазначено, що водій легковика, рухаючись по вулиці Лесі Українки, під час здійснення маневру повороту ліворуч у двір будинку, не надав переваги у русі мотоциклу, який рухався прямо. Водій двоколісного в цей час вирішив обігнати авто з лівого боку, відтак і врізався в іномарку.

Водія легковика оставили до лікарні зі попереднім діагнозом – закриті переломи стегна та плеча. Обидва керманичі були тверезі. Правоохоронці внесли ці відомості ЄРДР. Слідчі Вараського відділу поліції збирають первинні матеріали для скеровування їх на розслідування до Державного бюро розслідувань.

Читайте також