У ДТП, яка сталася вчора у Вараші, потрапив поліцейський

Учора, 30 червня, в місті Вараш сталася дорожньо-транспортна пригода за участі мотоцикла та автомобіля «Ауді». Про це портал «РівнеМедіа» повідомляв тут: У Вараші сталася ДТП за участі мотоцикла та легковика: водія двоколісного - госпіталізували

Як сьогодні повідомили у відділі комунікації поліції Рівненщини, керманич «Audi A6» - поліцейський Володимирецького відділення поліції. На момент ДТп він перебував поза службою, на власному авто допустив зіткнення із мотоциклом «Husqvarna», яким керував 36-річний мешканець міста Вараш.

У повідомленні від поліції зазначено, що водій легковика, рухаючись по вулиці Лесі Українки, під час здійснення маневру повороту ліворуч у двір будинку, не надав переваги у русі мотоциклу, який рухався прямо. Водій двоколісного в цей час вирішив обігнати авто з лівого боку, відтак і врізався в іномарку.

Водія легковика оставили до лікарні зі попереднім діагнозом – закриті переломи стегна та плеча. Обидва керманичі були тверезі. Правоохоронці внесли ці відомості ЄРДР. Слідчі Вараського відділу поліції збирають первинні матеріали для скеровування їх на розслідування до Державного бюро розслідувань.