У Дубні у волонтерів вкрали мотокосу, на яку збирали гроші місцеві жителі

У Дубні у волонтерів, які упорядковують територію Острівка, вкрали мотокосу.

Про це повідомили у спільноті Типове Дубно.

"Ця мотокоса була придбана за кошти небайдужих людей, дубенчан, які минулого року підтримали нашу працю на Острівку та допомогли нам придбати саме такий професійний інструмент, який необхідний для виконання саме таких великих обсягів робіт. Чотири роки поспіль ми систематично упорядковуємо територію Острівка на волонтерських засадах", - йдеться у повідомленні.

Волонтери розповідають, що роботи на Острівку вистачає -  косять 2 гектари територій, прибирають сміття, роблять з дерева місця для відпочинку, змайстрували бесідку, лавочки, столики, садять квіти, доглядають за Алеєю Небесної Сотні та багато іншого.

Раніше траву косили дешевими мотокосами, які постійно ламались. Завдяки небайдужим людям вдалося придбати професійний інструмент.

Цими вихідними невідомі особи вкрали мотокосу "Stihl", вартість якої - близько 17 тисяч гривень.

У поліції Рівненщини журналістам "Рівне Медіа" підтвердили факт крадіжки.

Зокрема, до правоохоронців сьогодні звернулась 42-річна дубенчанка та заявила про крадіжку інструменту. Відомо, що у період з 17 год 17 вересня по 10 год 19 вересня невідома особа проникла у гаражне приміщення у Дубні та викрала мотокосу і два електромотори.

Наразі тривають слідчі дії. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 185.КК України.