У Дубні водій-порушник хотів відкупитися від поліції за 1200 грн

У Дубні поліцейські задокументували протиправні дії водія, який намагався уникнути відповідальності.

Про це повідомили в пресслужбі поліції Рівненщини.

У суботу під час патрулювання в поле зору поліцейських офіцерів Дубенської тергромади в райцентрі потрапив автомобіль «Volvo», який їхав із порушенням ПДР.

Під час спілкування у 31-річного жителя села Дубрівка поліцейські виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Окрім того з’ясувалося, що водій на рік позбавлений права керувати транспортними засобами за їзду нетверезим.

Проходити відповідний огляд він відмовився, натомість під час оформлення адміністративних матеріалів запропонував домовитися. На попередження про кримінальну відповідальність не реагував і поклав на заднє сидіння службового автомобіля 1200 гривень.

Окрім того, на водія склали адміністративні матеріали за керування у стані сп’яніння (ч. 2 ст. 130), керування ТЗ особою, позбавленою права керування транспортними засобами (ч.4 ст. 126 КК України), ч. 2 ст. 122 (порушення правил користування зовнішніми освітлювальними приладами або попереджувальними сигналами при початку руху чи зміні його напрямку) порушення правил користування ременями безпеки (ч. 5 ст. 121) КУпАП.

Слідчі розпочали досудове розслідування за ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України за фактом надання неправомірної вигоди службовій особі.

Читайте також