У голови селищної ради на Рівненщині - новий заступник

У Гощанській селищній раді відбулась ротація кадрів. З огляду на виробничу необхідність було оголошено прийом заяв на посаду заступника голови селищної ради.

Про це інформує на своїй сторінці у Фейсбуці Гощанський селищний голова Микола Панчук.

Заяви подали чимало претендентів із інших громад області. Єдиним місцевим кандидатом був Іван Володимирович Якимчук, який на той час працював начальником відділу земельних відносин, екології та благоустрою Гощанської селищної ради.

"Призначення заступника селищного голови - безпосередня компетенції голови. Намагаючись розкривати й використовувати інтелектуальний потенціал саме нашої громади кандидатуру Івана Якимчука виніс на розгляд депутатів селищної ради. За результатами голосування 18 із 20 присутніх на сесії депутатів підтримали запропоновану кандидатуру", - зазначає Микола Панчук.

До слова, до сфери компетенції заступника селищного голови входять питання земельних відносин, екології та благоустрою, містобудування та архітектури, житлово-комунального господарства, а також КП «Агентство розвитку Гощі», КП «Агентство розвитку Тучин» і КП «Архітектурно-планувальне бюро». 

"Переконаний, що призначення Івана Якимчука на посаду заступника селищного голови позитивно позначиться на роботі апарату й всіх працівників селищної ради", - додав Микола Панчук.

Довідково:

Іван Володимирович Якимчук народився й виріс у селі Синів. Батьки проживають у селі Витків. Мама Оксана Миколаївна працює медичною сестрою в Гощанській ЦРЛ. Батько Володимир Євгенович - водій машини екстреної швидкої допомоги.

Цьогоріч Іван Володимирович змінив статус «холостяка» на статус «одружений чоловік».

Закінчив Рівненський Державний аграрний коледж, де здобув спеціальність «Землевпорядкування», відтак - Національний університет «Львівська політехніка» (спеціальність «Землеустрій та кадастр»).

Працював землевпорядником у ТзОВ «Землемірник», провідним спеціалістом відділу землеустрою та Державним кадастровим реєстратором відділу Головного управління Держгеокадастру в Рівненській області. З лютого 2021 року - на посаді начальника відділу земельних відносин, екології та благоустрою Гощанської селищної ради.

Читайте також