У громадах Рівненщини посилюватимуть молодіжну політику

На Рівненщині триває навчання для молодіжних працівників. Основне завдання - посилити молодіжну політику у громадах області.

Про це повідомили в Рівненській ОДА.

Участь у навчанні беруть представники міських рад, активна молодь і громадські активісти.

«Криза - час великих ризиків і втрат, але разом із тим - не менших можливостей. Молодь - рушійна сила українського суспільства, яка розвиває нашу країну під час війни в різних напрямках, зокрема в лавах ЗСУ, волонтерстві, IT, комунікаціях, творчості тощо. Саме тому сучасна молодь має вміти посилювати молодіжні ініціативи, отримувати ресурси на впровадження змін, а також залучати менторську допомогу. Це покоління змінотворців», - сказав перший заступник голови РОДА Сергій Подолін.

Рівненщина стала однією з чотирьох областей, де втілюватимуть проєкт «Імпульс». У межах проєкту ментори та тренери охопили 10 громад-партнерок «ГОВЕРЛИ» в Рівненській області.

Проєкт «Імпульс» реалізовує громадська організація «Асоціація молодіжних працівників України» в межах ініціативи «Молодіжний працівник», яка стала можливою завдяки Агенству США з міжнародного розвитку (USAID) та підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА».

Читайте також