У громаді на Рівненщині мати-героїня та ветеранка праці відзначила ювілей

У селі Садове на Гощанщині відзначає 80-річний ювілей місцева мешканка, мати-героїня, ветеранка праці Ганна Степанівна Гаврилюк.

Повідомляють у Гощанській селищній раді.

Народилася пані Ганна в одній з багатодітних селянських сімей села Садове. З дитячих років Ганна разом із двома сестрами допомагала батькам по господарству. Закінчила 5 класів місцевої школи. Підрісши поїхала на заробітки в місто Ворошиловград (нині Луганськ). Згодом повернулася додому і пішла працювати в колгосп. Трудилася в рільничій бригаді, а згодом стала ланковою.

1954-го Ганна Степанівна побралася з односельцем Василем. Разом створили міцну сім’ю, збудували власний дім, у любові й злагоді дарували життя п’ятьом дітям. У подружжя народилося четверо доньок - Ніна, Тетяна, Валентина й Руслана та син Сергій. Сьогодні троє доньок і син мешкають у Рівному, донька Руслана - у Гощі.

До виходу на заслужений пенсійний відпочинок Ганна Степанівна останні 18 років працювала листоношею в Садівському відділенні зв’язку. Попри поважний вік сьогодні жінка займається господарством, вирощує городину. Допомагають ювілярці діти.

Найбільшою радістю матері, бабусі, прабабусі є п’ять онуків й чотири правнуки, а улюбленим хобі – вирощування квітів біля будинку та кімнатних вазонів, які створюють затишок у її домівці.

За доброту, чуйність, працьовитість, жвавість та відкритість поважають Ганну Степанівну односельчани. Вони щиро захоплюються її вправністю та вмінням завжди мати приємний чепурний зовнішній вигляд.

У ювілейний день народження привітали ювілярку секретар Гощанської селищної ради Дмитро Ткачук, голова районної організації ветеранів Людмила Музичук і староста Тучинського округу Валентин Систук. Гості вручили Ганні Степанівні символічні подарунки, побажали міцного здоров’я та довгих років життя.