У громаді на Рівненщині передали допомогу сім`ям, які перебувають у складних життєвих обставинах

У Костополі й старостинських округах благодійники відвідали й передали допомогу сім'ям із дітьми, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Про це повідомили в Костопільській міськраді.

Десятки сімей із дітьми, які перебувають у складних життєвих обставинах проживають у Костополі та старостинських округах. Усі вони час від часу потребують як моральної, так і матеріальної підтримки. Тому такі сім'ї — на обслуговуванні в КУ "Центр надання соціальних послуг" Костопільської міської ради.

Комунальна установа ще до повномасштабної війни почала співпрацю з Міжнародною місією Agape. Благодійники систематично відвідують сім'ї з дітьми, які перебувають у складних життєвих обставинах. Допомагають продуктами харчування, одягом і добрим словом. Черговий візит у громаду відбувся нещодавно.

"Сьогодні в цей нелегкий час нашою метою є максимальна допомога таким сім’ям та надання їм необхідної підтримки і турботи. Дякуємо Міжнародній місії Agape за зимовий одяг для дітей та продукти харчування, за спільне відвідування сімей та роботу в напрямку мінімізації складних життєвих обставин", - повідомляють в КУ "Центр надання соціальних послуг" КМР.

Читайте також