У громаді на Рівненщині призначили нову очільницю бібліотечної мережі

Керівницею комунального закладу «Гощанська централізована система публічно-шкільних бібліотек» призначено Нелю Анатоліївну Ільчук.

Учора, 30 січня, гощанський селищний голова Микола Панчук представив Нелю Анатолівну працівникам закладів бібліотечної мережі і подякував за проведену колосальну роботу Олені Іванівні Гажаман, яка останні три місяці виконувала обов’язки керівника.

До призначення Неля Ільчук 8 років працювала вчителькою початкових класів Майківської гімназії. Має дві вищих освіти.

2011 року здобула диплом спеціаліста з прикладної математики в Рівненському державному гуманітарному університеті. 2017 року в тому виші здобула спеціальність вчителя початкових класів.

Неля Ільчук відзначена Дипломом ІІІ ступеня за сприяння розвитку учнівської творчості та результативність у роботі з обдарованими дітьми, отримала Подяку відділу освіти, молоді та спорту Гощанської РДА за добросовісне виконання посадових обов’язків і нагороджена Грамотою Гощанської селищної ради за сумлінну працю, активну участь у громадському житті громади та з нагоди Дня молоді.

"Енергійна, ініціативна, відповідальна, комунікабельна. Сподіваюсь, ці риси характеру та організаторські здібності сприятимуть конструктивній та злагодженій роботі всіх закладів бібліотечної мережі в непростих умовах сьогодення", - зазначає Микола Панчук.

До безпосереднього виконання своїх обов’язків Неля Ільчук приступить 1 лютого 2023 року.

Читайте також