У громаді на Рівненщині школа мистецтв переїде у нове приміщення

У Гощі школа мисцецтв переїде у нове приміщення. Таке рішення прийняли, щоб була змога масштабувати заклад.

Наразі Гощанська школа мистецтв та Гощанський центр позашкільної освіти розміщені у одній будівлі. Втім, як зазначив гощанський селищний голова Микола Панчук, наразі закладам стало "тісно".

Тривалий час школа мистецтв орендувала перший поверх Гощанського центру позашкільної освіти, балансоутримувачем якого є відділ освіти. Однак спостерігається розширення спектру освітніх та мистецьких послуг. Тому планують переміщення.

"Поспілкувався з працівниками обох закладів. Разом із колективом Гощанської школи мистецтв ухвалили спільне рішення про необхідність підготовки нового приміщення для переїзду з метою збереження високого рівня освітніх послуг і створення додаткової можливості для розвитку", - каже пан Панчук.

За його словами, зміна місця розташування школи мистецтв - питання не одного дня. Головне в цьому процесі - успішне завершення навчального року в обох закладах незважаючи на певні незручності. 

"Водночас треба розуміти, що окрім голови громади відповідальність за цей процес лежить також на начальниках відділів і безпосередньо керівниках закладів. Тому розраховую на максимальне включення в процес, відповідальність та роботу на результат", - додав очільник громади.

Читайте також