У Харкові чоловік присипав тіла загиблих батьків сіллю і тиждень тримав у квартирі, а потім намагався звести рахунки із життям

Надзвичайна подія трапилась в останні дні червня у Харкові. Там чоловік тиждень тримав у квартирі тіла загиблих батьків. Аби не було запаху – присипав сіллю. Пізніше хотів вчинити самогубство. Його врятували.

У місцевій поліції повідомили, що 29 червня отримали повідомлення від чоловіка про те, що до нього зайшов сусід і сказав, що його батьки тиждень, які мертві і їх тіла у квартирі. Сам же він хотів покінчити життя самогубством.

Коли приїхали правоохоронці, у квартирі виявили 56-річного чоловіка із порізаними руками. На місце події викликали медиків. У нього констатували отруєння хімічною речовино, опік гортані та стравоходу. Як пояснив чоловік - випив фарбу та настоянку валеріани. Нині він у лікарні.

Крім того, у поліції розпочали досудове розслідування за фактом умисного вбивства 83-річного чоловіка та 82-річної жінки – батьків вищезгаданого чоловіка. Їх тіла виявили при огляді квартири. Син присипав їх сіллю, аби не було запаху. Відомо, що померли вони 18 червня.

Причетному до вбивства загрожує ув’язнення на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічним позбавленням волі. Нині усі обставини встановлюють.

За повідомленням відділу комунікації поліції Харківщини

Читайте також