У Харкові вбили рівнянку (ВІДЕО)

Ілюстративне фото

В квартирі харківської багатоповерхівки сталось подвійне вбивство. Однією з жертв виявилася 40-річна рівнянка. Про це повідомляє ГУНП Харківщини. В оселі були розстріляні господар та його колишня дружина. Дванадцятирічна донька загиблих отримала кілька поранень і нині знаходиться у лікарні. Дівчинка назвала поліцейським ім’я стрілка, сусіди описали його авто, яке патрульні виявили за дві години та затримали чоловіка. Опору він не чинив і одразу зізнався у скоєному, розповідає начальник облуправління нацполіції Харківщини Олег Бех. Підозрюваному сорок два роки. Він підприємець. Із вбитим був знайомий з дитинства, пише UA: Рівне

Євген Стрілець, заст. головлікаря Харківської обласної дитячої лікарні №1:
"У наш лікувальний заклад машиною швидкої допомоги доправлено дитину - дівчинку 12 років з численними ушкодженнями правого плеча і лівого та правого стегна"

Олег Бех, начальник ГУНП у Харківській області: 
"Він вибив двері вхідні у квартиру, влетів до цього приміщення, де побачив потерпілого, у якого відразу розпочав стрільбу. Після того його колишня дружина, яка намагалась втекти на балкон, він в спину провів ще декілька пострілів, після яких вона на місці померла. Основним мотивом вказаного злочину, який називає фігурант, є те що потерпілий винен був 100 тисяч доларів – фінансового боргу, які не збирався повертати".

Читайте також