У Костополі через стихійні звалища на березі Замчиська довелося залучати поліцію

У Костополі комісія у складі представників екоінспекції та міської ради оглядала берег річки Замчисько. Було виявлено накопичення відходів, власників яких неможливо встановити.

Про це повідомили у пресслужбі Костопільської міської ради.

Як ідеться в повідомленні, улітку ситуація поблизу водойми стає найбільш критичною. Після «відпочинку» окремих громадян уранці комунальники прибирають велику кількість залишеної скляної тари та пластику. У менш людних місцях дехто продовжує влаштовувати стихійні звалища, які оперативно прибрати неможливо.  Нині, додають у міськраді, бракує працівників – за чистоту відповідає всього семеро людей.

Нещодавно берег Замчиська оглядала комісія у складі представників екоінспекції та міської ради. Виявлено накопичення відходів, власників яких неможливо встановити. Після рішення виконкому несанкціоновані безхазяйні звалища змушені будуть прибрати працівники «Костопількомунсервісу».

Випадки влаштуванням стихійних звалищ на березі Замчиська - непоодинокі. Залучено було не тільки комісію міськради, а й поліцію. Правоохоронці спостерігали за місцем, куди систематично викидали сміття, однак знайти порушників не вдалося. Із мешканцями прибережної смуги Замчиська провели роз’яснювальні бесіди й попередили про адмінвідповідальність.

"Якщо ж такі випадки повторяться, спостереження за стихійними звалищами буде посилено і знову залучено поліцію", - наголосили наприкінці.

Читайте також