У Костополі на деревах, зупинках і будівлях розклеюють рекламу

У Костополі продовжують виявляти порушників, які самовільно розклеюють рекламні оголошення на елементах благоустрою.

В Управлінні інфраструктури КМР наголошують, що заборона на розклеювання оголошень діє.

Під час проведення заходів щодо дотримання Правил благоустрою Костопільської міської територіальної громади відділ інспекції з благоустрою управління інфраструктури КМР вкотре виявляє факти самовільного розклеювання рекламних оголошень на елементах благоустрою громади: на зупинках громадського транспорту, опорах освітлення, об’єктах міської інфраструктури, будівлях міста, деревах тощо.

Основними порушниками благоустрою є приватні підприємці та комерційні структури, які рекламують свої послуги шляхом несанкціонованого розклеювання оголошень.

На одного з порушників був складений адміністративний протокол за ст. 152 КУпАП. Із двома іншими розповсюджувачами реклами провели роз’яснювально-профілактичні бесіди. Ще один порушник Правил благоустрою після зауваження інспектора з благоустрою очистив електроопори від своїх рекламних оголошень самостійно. У цьому випадку протокол не складали.

"Кожен з нас має турбуватись про чистоту та порядок у місті. Тому, закликаю мешканців та підприємців не розклеювати рекламні оголошення у місцях, де це заборонено.

Давайте разом зберігати наші вулиці чистими та привабливими", - зазначив начальник управління інфраструктури Костопільської міської ради Дмитро Гаврилюк.

Читайте також