У Костополі під час рейдів виявили самовільні МАФи (ФОТО)

У Костополі під час перевірки дотримання Правил благоустрою виявили самовільні МАФи.

Інформують у Костопільській міській раді.

Працівники відділу інспекції з благоустрою Управління інфраструктури Костопільської міської ради спільно з працівниками поліції проводять перевірки з контролю за дотриманням Правил благоустрою на території громади.

Так, протягом останнього тижня проведено обстеження об’єктів благоустрою (вулиць, тротуарів, проходів тощо) на території міста. Виявлено самовільне розміщення тимчасових споруд та малих архітектурних форм без дотримання правил розміщення та діючого паспорту прив’язки. Тимчасові споруди, які розміщені на землях, незалежно від форми власності (комунальної чи приватної), обов’язково повинні мати дозволи. Тому, на порушників, що самовільно розмістили об’єкти торгівлі, були складені приписи. У разі невиконання поставлених вимог у добровільному порядку, власників об’єктів буде притягнено до відповідальності за фактами порушення Правил благоустрою Костопільської територіальної громади та за ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

"Перевірки з контролю за дотриманням правил благоустрою будуть проводитись постійно та охоплять не лише центр, а й інші мікрорайони міста, прилеглі території до приватних домоволодінь та територій підприємств, установ і організацій. Місця заздалегідь визначатимуться на основі попереднього збору інформації, а сама перевірка відбуватиметься раптово. Тому закликаємо жителів громади неухильно дотримуватись встановлених Правил благоустрою та законів України", - зазначають у міськраді.

Читайте також