У Костополі відремонтували дах одного з будинків (ФОТО)

В одному із багатоквартирних будинків Костополя ремонтували дах.

Про це повідомили в Управлінні інфраструктури Костопільської міськради.

Ремонт покрівлі багатоквартирного будинку - це складний процес, що складається з кількох етапів. Починається він з оцінки стану покрівлі, аби визначити масштаби пошкоджень і ступінь зносу матеріалів. Потім фахівці розробляють план ремонту та графік робіт. Підприємство, що відповідає за ремонт, організовує процес виконання робіт, розпочинаючи з найбільш критичних об'єктів.

Як відомо, такі роботи виконують працівники КП «Управляюча компанія "Костопільське багатогалузеве житлово-комунальне підприємство"» КМР.

На початку тижня було розпочато частковий ремонт даху будинку за адресою вул. Грушевського, 37. У випадку ремонту цієї покрівлі роботи почали із часткової заміни руберойду з використанням бітумно-каучукової мастики для швидкого застигання.

Наступним об'єктом буде ремонт даху будинку на вул. Грушевського, 23 згідно з попереднім графіком робіт.

"Підприємство закликає мешканців утримуватися від перебування на даху, особливо це стосується дітей. Просимо повідомляти про відкритий вихід на дах за контактним номером 067-455-75-83. Це важливо для безпеки всіх мешканців та успішного завершення ремонтних робіт", - наголошують наприкінці.

Читайте також