У лікарні зупинилося серце 35-річного солдата з Рівного

У лікарні помер військовослужбовець із Рівного Ігор Губернюк.

Трагічну звістку повідомив в.о. міського голови Рівного Віктор Шакирзян.

Ігор Губернюк народився 23 січня 1989 року в Рівному. Закінчив Рівненський ліцей № 18.

"Тато Ігоря працював у "Рівнеоблводоканалі", тож коли син закінчив школу, взяв його до себе. Ігор працював у будівельній бригаді. А потім пішов на строкову службу в армію. Служив у Полтаві та Рівному, потім - знову повернувся працювати на водоканал," - розповідає мама Героя Наталія.

У 2011 році Ігор розпочав роботу в ТОВ "Укрком", де займався встановленням веж мобільного зв'язку, отож працював у різних регіонах України.

"Коли розпочалося повномасштабне вторгнення, Ігор відразу пішов у військкомат. Кілька днів з речами ходив, а вже 3 березня 2022 року поїхав у частину. У жовтні того ж року одружився, у них з дружиною підростає синочок, якому недавно виповнилося 9 місяців...", - продовжує мама.

Довгий час Ігор ніс службу на Білоруському кордоні, а потім його підрозділ перевели під Бахмут у Часів Яр, далі були Кринки на Херсонщині, а за тим - і Куп'янськ на Харківщині.

"Він був дуже добрим, веселим, нікому не відмовляв у допомозі. Про службу мені не говорив, знав, що дуже переживала. Лише як повертався з позицій, телефонував, що живий, а я більше і не просила, рада була його чути", - каже Наталія.

На початку серпня зв'язок із Ігорем зник на два тижні. Зателефонував мамі лише 17 серпня, коли син уже опинився в госпіталі з пораненням. Поспілкувалися й наступного дня, а 19 серпня 2024 року серце 35-річного солдата Ігоря Губернюка не витримало. Він помер у лікарні.

Прощання з Героєм відбудеться 26 серпня о 9:30 на майдані Незалежності в Рівному. Чин похорону здійснять у церкві Святих страстотерпців Бориса і Гліба (вул. Буковинська, 1). Поховають Захисника на кладовищі "Нове".

Читайте також