У лікарні зупинилося серце стрільця-санітара з Костополя

19 липня помер військовослужбовець із Костополя Шулім Сергій Михайлович.

Трагічну звістку повідомили в Костопільській міськраді.

Сергій Шулім народився у Костополі 14 серпня 1989 року. Навчався в школах № 9 і № 2, а далі вступив до будівельного коледжу.

Сергій найбільше дбав про свою родину: маленьку донечку, дружину та батьків.

"Він любив спокійне життя, риболовлю, багато часу проводив із донькою. Зараз їй всього п'ять років. Сергій залишиться в нашій пам'яті як люблячий чоловік, чудовий син і турботливий батько", - розповідає дружина воїна Анна Шулім.

Деякий час Сергій Шулім працював за кордоном, а також на підприємстві в Костополі. У серпні минулого року приєднався до лав ЗСУ. Був стрільцем-санітаром 3-ого піхотного відділення 3-ого піхотного взводу і 3-ї піхотної роти. Пройшов навчання за кордоном і отримав сертифікат бойового медика взводу. На Донецькому напрямку солдат Сергій Шулім отримав контузію, перебував два тижні в медзакладі, а потім повернувся на позиції. Стан воїна погіршився і його серце, на жаль, зупинилося в лікарні.

Жителів громади просять гідно зустріти воїна й віддати йому шану. В'їзд кортежу в Костопіль відбудеться сьогодні, 23 липня, о 21:00. Маршрут: вул. Рівненська - вул. Нова - вул. Коперника - вул. Грушевського - вул. Степанська - вул. Дорошенка.

Прощання з воїном відбудеться 24 липня:

  • 12:30 - заупокійна літія в домівці (м. Костопіль, вул. Дорошенка, 7);
  • 13:00 - чин похорону в соборі святих апостолів Петра й Павла ПЦУ.

Після завершення у храмі чину поховання відбудеться піша хода до майдану Т. Г. Шевченка. Поховають захисника на «Новому» кладовищі поруч з іншими воїнами Небесного легіону. 

Читайте також