У ліцеї на Рівненщині відкрили пам`ятні дошки трьом загиблим військовим

У Біловізькому ліцеї відкрили пам'ятні дошки трьом загиблим захисникам.

Інформують у Рокитнівській селищній раді.

Веселий, працьовитий і завжди готовий допомогти - таким Олександра Шегеру знали всі в селі та за межами. Любив пританцьовувати, слухаючи гарні пісні, і ніколи не думав, що в життя увірветься війна. Олександр, не вагаючись, став на захист України. 40-річний старший солдат загинув 23 січня 2023 року під час виконання бойового завдання в Донецькій області.

Ігор Павлушенко був справжнім працьовитим чоловіком: створив сім'ю, спорудив будинок, виховав двох синів, ще й посадив не дерево, а цілий сад. До лав ЗСУ був призваний 22 січня 2023 року. Проходив підготовку до служби в ЗСУ в Німеччині. Був старшим навідником протитанкового відділення взводу вогневої підтримки. Ігор Павлушенко з позивним «Райман» загинув під час ворожого обстрілу в Запорізькій області.

Юрій Трохимчук, як повідомляють, був доброю, щирою людиною, завжди підтримував і допомагав іншим. У Біловізькому ліцеї чоловік побував не лише учнем, а й працював учителем фізкультури. Від цього й отримав позивний «Фізрук». Служив воїн у Запорізькій області, де й загинув, виконуючи бойове завдання.

Читайте також