"У мене вбили друга": мешканка Рівного звинувачує п`яного ветеринара у смерті собаки

Ілюстративне фото

Мешканці Рівного, які не один рік опікуються домашніми тваринами, знають та відвідують надійних ветеринарів, яким можуть довірити свого улюбленця. Однак, коли вночі настає критична ситуація і більшість лікарів вже не працюють, люди звертаються до цілодобових ветеринарних клінік. У Рівному таких закладів небагато.

Тож, рівнянка Катерина опублікувала у мережі допис, який розпочала з вислову: "Крик душі....У мене вбили Друга". Жінка розповіла про трагічну ситуацію, що трапилась нещодавно. 

Катерина розповідає, що у вечірній час у її пса став боліти живіт. Жінка зверталась до різних ветеринарів, однак у цей час ніхто вже не працював. Врешті, їй порадили медика у клініці "Добровет 24".

"Ми приїхали - оглянув Старший, сказав нічого страшного, але призначив капання і уколи від отруєння? Чого отруєння? Ау? Сказав до ранку все буде добре. І поїхав... Капав і колов далі інтерн, його син... Він не те вколов щось... Собака за пару годин померла", - розповідає Катерина.

За словами жінки, вони повернулись до клініки близько 2-ї години ночі.

"Цей синочок був готовий - пьяний, ми викликали патруль, його повезли на освідування - яке виявилось позитивним! Всі данні зафіксовані!", - додає рівнянка.

Жінка зазначає, що цієї справи вона так просто не залишить та звертатиметься до суду.

Речниця патрульної поліції Рівненщини Оксана Юрченко підтвердила журналістам "Рівне Медіа" інформацію, що інспектори виїжджали на виклик до клініки "Добровет".

"Патрульні виїхали на виклик. Працівника клініки доставили до медзакладу, де було проведено освідування. Результат - позитивний. Освідування лікаря долучено до заяви потерпілої громадянки. Матеріали передані до міського відділу поліції", - зазначила Оксана Юрченко.

За словами речниці, це не перший випадок, коли співробітника даної клініки виявили на робочому місці у нетверезому стані.

"Це непоодинокий випадок. Кілька днів тому у дану ветклініку вже викликали правоохоронців через нетверезий стан лікаря. Однак, тоді люди не лікували тварину у даному закладі - не довірились", - розповідає прессекретарка.

У коментарях користувачі соцмереж скаржаться, що у місті більше немає цілодобових ветеринарних клінік і коли тварині терміново потрібна допомога - обирати не доводиться.