У мера кредит, а у дружини усе майно: що задекларував міський голова Острога

Фото - Ostroh.Info

Міський голова міста Острог Олександр Шикер до того, як зайняв цю посаду, працював на суднах закордонного плавання, був слюсарем, слідчим у поліції та прокуратурі. У 2010 році на виборах він обійшов тодішнього очільника міста Тараса Пустовіта. У 2015 році Олександра Шикера знову обрали міським головою.

Згідно із поданою декларацією про доходи у 2019 році, у власності пана Шикера немає ні нерухомості, ні авто.

Будинок на 167 квадратних метрів, гараж на майже 22 «квадрати» та земельна ділянка, розміром 1000 метрів квадратних, у Острозі належить його дружині Людмилі Костянтинівні.  Усе це було придбано задовго до обрання Олександра Шикера міським головою.

У лютому минулого року у дружини очільника Острога з’явилась автівка Skoda Superb 2005 року випуску. Вона обійшлась пані Людмилі у майже 100 тисяч гривень.

Серед доходів сім’ї Шикерів вказана заробітна плата мера, а це майже 430 тисяч гривень за минулий рік, 64 тисячі гривень пенсії Олександра Шикера та 24,5 тисячі гривень пенсії його дружини. За відчуження рухомого майна пані Людмила минулого року отримала 35 тисяч.

На міському голові «висить» кредит у розмірі 130 000 гривень, який брали у 2018 році. Частину цього зобов’язання Олександр Шикер уже виплатив. Із готівкових коштів не зазначено нічого.

Читайте також