У мешканки Рівненщини зник телефон: крадійку знайшли на вокзалі

Ілюстративне фото

На залізничному вокзалі у Здолбунові учора, 3 березня, оперативники карного розшуку затримали жінку, яка напередодні проникла у квартиру місцевої мешканки та викрала телефон. Зловмисниця утікала до сусідньої області та вже чекала на потяг до Шепетівки.

Близько 16 години до поліції повідомила 63-річна здолбунівчанка, що невідомі особи викрали речі з її квартири. Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що господарка перебувала на кухні, коли почула підозрілі звуки з коридору. Коли вийшла, то побачила у квартирі невідому жінку з характерною етнічною ознакою. Остання відразу заметушилася та почала просити гроші.

Господарка відмовила і незнайомка поспіхом залишила житло, після чого жінка виявила відсутність свого мобільного телефону, який знаходився на тумбочці у коридорі.

Оперативні поліцейські карного розшуку відразу розпочали пошуки зловмисниці. «Прочесавши» усе місто виявили жінку, яка підпадала під опис потерпілої на залізничному вокзалі Здобунова. Вона вже встигла придбати квиток та чекала на потяг до Шепетівки. При огляді у сумці зловмисниці слідчі виявили мобільний телефон 63-річної здолбунівчанки.

«За фактом крадіжки слідчі відкрили кримінальне провадження за частиню 3 статті 185 Кримінального кодексу України, — повідомив начальник слідчого відділу Здолбунівського відділення поліції Олег Довбенко. — Зловмисницю затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, вона перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.»

За скоєне їй загрожуєпозбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Читайте також