У міській раді прокоментували петицію про відновлення руху транспорту

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

Днями серед петицій, з якими рівняни звертаються до міської влади, з’явилось прохання «відновити транспорт». Авторка Ірина Вознюк зазначила, що «люди не мають машин своїх, щоб добиратися хто в села, хто до роботи. Зрозумійте просте населення, люди хочуть просто "вижити " в теперішній час, не перешкоджайте з транспортом».

Збір підписів розпочався 29 травня і до ранку 1 червня петицію підписали вже 298 людей із 300 потрібних. Відтак, невдовзі міський голова повинен надати письмову відповідь на цю петицію. Втім, у місті транспорт курсує, а до міжміських перевезень Рівне не має відношення - з цим варто до обладміністрації. Нашим журналістам речник міськради Микола Прокопчук зазначив, що у Рівному курсує достатньо громадського транспорту, є доїзд із різних куточків міста:

«До міжміського транспорту мерія міста Рівного не має жодного відношення. Це по-перше, це не за адресою. По-друге, транспорт у нас і так курсує. Про який транспорт іде мова ще? Зранку і до 21 години всі тролейбуси і додаткових 5 маршрутів, щоб добратись на робочі місця. Це у режимі спецтранспорту. Це рішення комісії ТЕБ та НС. Поки жодних послаблень не планується, Рівненщина серед лідерів за кількістю захворюваності. Буде постанова Кабінету Міністрів – відновиться міський транспорт».

Нагадаємо, згідно із ранковою статистикою, загальна кількість хворих на COVID-19 у Рівненській області становить 1802 особи. Більше інфікованих лише на Буковині та у Києві.

Читайте також