У міській раді Вараша зареєстрували нового депутата

У Вараській міській раді офіційно зареєстрували нового депутата. Ним став представник від партії "УКРОП" Юрій Бондарчук. Таке рішення днями прийняла міська виборча комісія.

Нагадаємо, що повноваження іншого депутата-«укропівця» Руслана Зінчука було достроково припинено радою за його власним бажанням. Натомість ТВК прийняла постанову, якою зареєструвала депутатом Олексія Синовця. Втім, згодом з`ясувалося, що дану постанову було прийнято з численними порушеннями.

Відтак, у місяць тому Рівненський окружний адміністративний суд визнав дії Вараської міської виборчої комісії протиправними та скасував постанову, якою Олексія Синовця було визнано обраним депутатом Вараської міської ради.

Тож тепер на підставі поданої кандидатом заяви та згідно з чинним законодавством України, члени виборчкому одноголосно вирішили зареєструвати депутатом Вараської міської ради Юрія Бондарчука. Оголошення про реєстрацію його депутатом та вручення йому відповідного посвідчення відбудеться вже під час наступної сесії Вараської міської ради.

Довідково:

Юрій Адамович Бондарчук народився 4 травня 1971 року. Працює на посаді слюсаря у Рівненській АЕС. Має професійно-технічну освіту.

 

 

Читайте також