У «Міськсвітлі» Рівного планують змінити директора: хто очолить підприємство

Нещодавно в Рівному змінились керівники в низці комунальних підприємств та управлінь. З власних джерел журналістам «Рівне Медіа» стало відомо, що на черзі – комунальне підприємство «Міськсвітло».

Є інформація, що на місце нинішнього директора Івана Черноморця розглядають кандидатуру Олексія Юхименка (на головному фото). 

Ми з’ясували, що 44-річний Олексій Юхименко має чималий досвід роботи в ПАТ «Рівнегаз». Він розпочав свій трудовий шлях із посади комірника матеріально-технічного відділу, працював начальником матеріально-технічного відділу Рівнегазу, чотири роки був начальником Здолбунівського управління по експлуатації газового господарства

Окрім того, він певний час обіймав посади заступника директора з виробництва ТОВ «Рівнеагроспецмонтаж» та ТОВ «БК Домінант». 

Останні три роки Олексій Юхименко був директором із капітального будівництва Рівнегазу. 

Активної політичної діяльності Юхименко не вів. Єдине, що нині вдалось з’ясувати, Олексій Юхименко в 2015-му році балотувався у депутати Рівненської обласної ради від політичної партії «Опозиційний блок». Попри це, ніколи не був у складі цієї політсили. Потрапити в облраду йому не вдалося

Нагадаємо, комунальне підприємство «Міськсвітло» утримує та обслуговує зовнішнє освітлення у Рівному, влаштовує нові мережі в обласному центрі тощо. На початку березня розпорядженням міського голови на баланс «Міськсвітла» передано деякі світлофори, аби забезпечити їх належне технічне обслуговування.

Читайте також