У місті на півночі Рівненщини завдяки мікрогранту підприємиця відкрила школу англійської

Фото ілюстративне

У Дубровиці завдяки мікрогранту запрацювала школа з вивчення англійської мови.

Про це повідомили в Рівненському обласному центрі зайнятості.

Ольга Фурсович – підприємиця, яка скористалася урядовим проєктом «єРобота» за програмою «Власна справа» та реалізувала свій задум, відкривши школу англійської мови. До цього часу в Дубровиці не було жодної такої школи.

"Ольга впродовж роботи у школі й під час приватної практики репетитора зарекомендувала себе професіоналом своєї справи. У роботі вона використовує як традиційні методи і прийоми, так і новітні технології, знає як досягнути позитивного результату за невеликий проміжок часу. Завдяки цьому пані Ольга має величезний попит на послуги. Саме тому й вирішила розширити сферу діяльності, зокрема створити школу з вивчення англійської мови", - розповідають в обласному центрі зайнятості.

Жінка довго не зволікала: написала бізнес-план, разом із заявкою подала його на розгляд через додаток «Дія», згодом - успішно пройшла співбесіду та захистила власний бізнес-план у Рівненському обласному центрі зайнятості. Далі Ольга отримала позитивне рішення на отримання мікрогранту від Державного центру зайнятості.

За кошти підприємиця закупила обладнання та витратні матеріали. Також за умовами мікрогранту створила нове робоче місце, яке укомплектувала за сприяння служби зайнятості.

Читайте також