У місті на Рівненщині крадії розбили вікно будинку та винесли техніку

Вчора, 9 серпня, у місті Костопіль у провулку Білому 26-річний громадянин помітив підозрілі звуки у сусідському будинку. Про свої спостереження чоловік повідомив до поліції.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

Правоохоронці встановили, що двоє невідомих проникли у будинок через розбите каменем вікно. Помешкання належить 44-річній жінці, яка наразі перебуває у Києві. 

Мешканці Костополя віком 30 та 33 роки викрали з будинку 5 електроприладів, зокрема, пральну машинку, телевізор та праску. Крадені речі були знайдені вдома у одного із зловмисників.

Чоловіків виявили на одній із вулиць міста напідпитку. Вони несли пральну машину, коли їх зупинили правоохоронці. Оскільки машинка відповідала ознакам вкраденої, то чоловіки визнали, що скоїли злочин.

Крадіїв помістили до ізолятора тимчасового тримання. Слідчі підготували клопотання до суду про обрання 33-річному жителю Костополя запобіжний захід у виді цілодобового домашнього арешту. 30-річний чоловік раніше був судимий за крадіжки і вже перебував під нічним домашнім арештом. Його триматимуть під вартою.

Порушникам загрожує від трьох до шести років в'язниці.

Читайте також