У новому році Рівненська ФСТ "Динамо" отримала нового керівника та збільшений бюджет

На позачерговій конференції ГО «Рівненська обласна організація Фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України», яке відбулося 16 січня, одним із питань порядку денного було обрання її керівника. Присутні одноголосно проголосували за кандидатуру голови організації «Динамо» в області. Ним став начальник поліції Рівненщини Валерій Самчук.

«Дякую за довіру, — звернувся до учасників конференції Валерій Самчук. — Поліцейський колектив у нас молодий, а за молоддю — майбутнє. Тому наше завдання організувати роботу у питанні фізичної підготовки та спорту так, щоб досягти позитивних результатів».

Радник Міністра внутрішніх справ, перший заступник голови ФСТ «Динамо» України Віктор Корж вручив Віктору Самчуку атрибути організації.

Крім того, 690 тисяч гривень з обласного бюджету цьогоріч отримає дитячо-юнацька спортивна школа «Юний динамівець».Про це під час звітної конференції обласної організації ФСТ «Динамо» України повідомив заступник голови Рівненської ОДА Віталій Ундір.

«Ця сума на 90 тисяч більша, аніж торік. До того ж, вперше за останні п’ять років ДЮСШ одержить гроші на придбання спортінвентарю – за 340 тисяч гривень куплять килим для борців та обладнання для тренувань з тхеквондо», - зазначив Віталій Ундір.

Важливим є і ремонт самого закладу. Тому присутні на заході висловили сподівання, що при перегляді обласного бюджету спрямують додаткові кошти на ФСТ.

Присутній на заході радник Міністра внутрішніх справ, перший заступник голови ФСТ «Динамо» України Віктор Корж подякував за співпрацю та наголосив, що фізкультурне товариство – це дієвий приклад партнерства держави, місцевої влади та правоохоронних структур задля виховання здорової і спортивної молоді.

Нагадаємо, обласне спортивне товариство створено 93 роки тому з ініціативи правоохоронних органів.