У освітянських закладах двох районів Рівненщини перевірили документи оперативного реагування

Рятувальники відпрацювали документи оперативного реагування у Млинові та Гощі.

15 грудня співробітниками 6 державної пожежно-рятувальної частини 4 державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Рівненській області, відповідно до річного план-графіку відпрацювання документів оперативного реагування на найбільш важливих і складних пожежо- та техногенно небезпечних об’єктах у Рівненській області, було проведено відпрацювання на Млинівську районну гімназію, що знаходиться у смт. Млинів, по вулиці О. Кірися, 11.

У ході відпрацювання документів оперативного реагування з обслуговуючим персоналом об’єкта було проведено інструктажі щодо першочергових дій під час виникнення надзвичайних ситуацій та пожеж, було надано практичну допомогу щодо використання первинних засобів пожежогасіння та дотримання основних вимог пожежної безпеки, проведено перевірку протипожежного водопостачання об’єкта, можливості аварійного знеструмлення об’єкту, перевірено можливі шляхи в’їзду на територію, а також шляхи евакуації з будівлі гімназії і їх відповідність до вимог. 

Відповідні заходи провели й у Гощі.15 грудня рятувальники 16-ї державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Рівненській області, що розташована в селищі міського типу Гоща спільно з працівниками об’єктів провели практичне відпрацювання документів оперативного реагування в Гощанській загальноосвітній школі №1 та Гощанській районній державній гімназії.

В ході відпрацювання було перевірено готовність персоналу до дій у разі виникнення надзвичайної ситуації, пов’язаної з ризиками зимового періоду, документи та протипожежне водопостачання. Також представниками ДСНС було вручено керівникам та відповідальним особам листівки та пам’ятки на протипожежну тематику.

Читайте також