У Пісківській ОТГ, що на Рівненщині, тепер можна підписати декларацію з лікарем

фото - Фейсбук

Розпочато підписання декларацій із сімейним лікарем у Пісківській ОТГ, що на Костопільщині наприкінці минулого тижня, повідомляє Управління охорони здоров'я Рівненської облдержадміністрації.

Тривалий час тут не було лікаря, тому й процес декларування пригальмували. Хоча за словами голови ОТГ Василя Ярмольчука, у селі Пісків є всі умови для роботи лікаря. Тут розташований ФАП, є будинок для проживання. Село знаходиться за 12 км від Костополя. Вигідне транспортне сполучення з’єднує Пісків із містом. Щогодини через село курсують маршрутки. Незабаром тут завершиться будівництво нової амбулаторії з житлом для лікаря. 

А поки сімейник за сумісництвом, що приїздить з Костополя, активно підписує декларації. А обслуговувати направду є кого. Жителі восьми навколишніх сіл чекають на свого лікаря. Наприкінці березня селянам обіцяють ще й поліпшити умови медичного обслуговування. Тут буде здано в експлуатацію нове приміщення КНП ЦПМСД Пісківської сільської ради. Це було останнє в області ЦПМСД без декларацій.

Читайте також