У поліції назвали одну з ймовірних причин смертельної ДТП на Рівненщині (ВІДЕО)

Фото - відкриті джерела

Супутньою причиною ДТП під Сарнами могла бути погана видимість через зелені насадження біля дороги. Про це в ефірі "Теми дня" повідомив начальник відділу безпеки дорожнього руху УПП в області Сергій Коханюк.

«Цей трикутник видимості має бути забезпечений. Він має відповідати 250 м в сторону Сарн і 85 м в сторону Орлівки. Оця відстань між ними, не повинно бути зелених насаджень. Це не є основною причиною ДТП, але це могло вплинути на тяжкість наслідків, так як не була забезпечена видимість», – каже Сергій Коханюк.

"В акті обстеження, яке проводиться з поліцією, Службою автомобільних доріг із "Облавтодором", там вказується майже в кінці акту на всю протяжність дороги. Тобто ми не можемо, як уже казали, за ті кошти, які щомісячно ми отримуємо ліміт, виконати весь обсяг робіт які вимагається по цих актах. Тобто ми в межах ліміту щомісячно виконуємо певні види робіт, але ну щоб отак взяти зразу і на всіх перехрестях забезпечити ту саму видимість - ми не можемо", - відповів Валерій Гарасюк, начальник відділу експлуатації, утримання доріг та безпеки руху Служби автодоріг.

Читайте також