У поліції прокоментували розбійний напад у Рівному

Учора, 4 вересня, близько 17:30 на вулиці Набареженій у Рівному було вчинено розбійний напад на двох чоловіків. Жертвами зловмисників стали 50-річний рівнянин разом із 27-семирічним сином.

"Підійшовши і сівши у свою машину, вони хотіли поїхати, але їм заблокував виїзд автомобіль "Ауді" сірого кольору. Звідти вибігли три чоловіка в масках. Один із них, погрожуючи пістолетом, забрав сумки, в яких знаходилося, за інформацією потерпілих, 70 тисяч доларів. В подальшому вони на цьому автомобілі зникли в невідомому напрямку. Наші оперативники проводять комплекс розшукових заходів. Відкрито кримінальне провадження за частиною 4, ст. 187 Кримінального кодексу за фактом розбою," - розповів керівник відділу комунікації поліції Рівненської області Антон Крук.

Відомомо, що потерпілий здійснював валютні операції неподалік місця скоєння злочину. 27-річний чоловік отримав незначні ушкодження.

За словами Антона Крука, номерні знаки автомобіля зловмисників були викрадені у Житомирській області з іншого автомобіля. Наразі в області оголошено план перехоплення автомобіля.

 

Читайте також