У поліції Рівненщини - поповнення

У поліції області — поповнення. Сьогодні, 30 січня, урочисто склали  присягу поліцейські територіальних відділів та відділень поліції області, які вперше прийняті на службу та пройшли конкурсний відбір.

Привітали із урочистою подією та дали настанови 15 дільничним офіцерам поліції заступник начальника ГУНП в Рівненській області Руслан Стрельбіцький, начальник управління кадрового забезпечення Ігор Федорчук та начальник відділу професійного навчання УКЗ Оксана Мороз.

«Сьогодні урочисте зобов’язання на вірність українському народові долучило вас до великої родини поліцейських, — звернувся до тепер уже підлеглих Ігор Федорчук. —  На вас покладається велика відповідальність, адже ви нестимете службу на посаді дільничного офіцера поліції і щодня, цілодобово служитимете громадянам. На вашу допомогу та захист розраховують. Тож будьте завжди наполегливими в досягненні поставлених цілей та відповідайте новим вимогам та викликам часу».

На безумовному дотриманні дисципліни та законності, ввічливому ставленні до громадян наголосили молодому поповненню Руслан Стрельбіцький та Оксана Мороз, зауваживши також, що вони сповна можуть розраховувати на підтримку досвідчених колег та керівництва зокрема.

Однак поки що новоспечені поліцейські проходитимуть піврічний курс первинної професійної підготовки, після якого приступлять до самостійного несення служби. 

Відділ комунікації поліції Рівненської області

 

Читайте також