У поліції Рівненщини служить майстер спорту з пауерліфтингу

http://www.rv.gov.ua

Майстер спорту з пауерліфтингу, неодноразовий чемпіон міжрегіональних та міжобласних турнірів Володимир Невинний вже двадцять шість років служить у поліції. Старший сержант розповідає, що володіє двома професіями — поліцейською та спортивною. Щоб досягати успіхів в обох сферах, необхідно сумлінно та віддано працювати.

«Спортом почав займатися, коли прийшов із армії, — розповідає Володимир. — У 1991 році в рідному селі Михайлівка Радивилівського району у підвалі місцевої школи організував перший спортзал. Разом із однодумцями ми придбали тренажери та згуртували місцеву молодь».

У цей час дізнався, що на той час ще в міліції проходить набір до спецпідрозділу. Не вагаючись, подав свою кандидатуру і завдяки професійним здібностям, особистим якостям і хорошій спортивній підготовці пройшов на службу. Так, уже 26 років несе службу в правоохоронних органах: працював в ізоляторі тимчасового тримання, секторі превенції, а зараз обіймає посаду поліцейського сектору реагування патрульної поліції у рідному Радивилові.

«Ні на день не полишав тренування, навіть працюючи у спецпідрозділі, — згадує Володимир. — Маючи вільну хвилинку, відразу йшов у спортзал». 

Усі старання були не марні: у 2008 році молодий поліцейський виборов перше місце у міжобласному турнірі з пауерліфтингу бездопінгової федерації «АТЛАНТ-2008», а вже наступного року отримав звання майстра спорту, виконавши вправу жим лежачи зі штангою вагою 145 кілограмів. 

Навіть зараз, після важкої травми плеча, яку отримав чотири роки тому, тривалої реабілітації поліцейський продовжує тренуватися три-чотири рази на тиждень. У спортзалі працює не лише над собою, а й допомагає тренуватися іншим, оскільки має неабиякий досвід у цій справі та своєю завзятістю до улюбленого виду спорту згуртовує поряд з собою однодумців.

Справжній поліцейський, як і професійний спортсмен, має бути морально стійким і наполегливим, тоді зусилля приносять результат — простий секрет успіху нашого героя.

За інформацією відділу комунікації поліції Рівненської області

Читайте також