У Польщі в ДТП потрапили мешканці Рівненщини: молода жінка загинула (ФОТО)

Учора в Польщі місті Ханча в автотранспортну пригоду потрапив автомобіль із українськими реєстраційними номерами. Внаслідок ДТП двоє людей загинули та ще двоє постраждали. Що це  громадяни України - підтвердили в Міністерстві закордонних справ. Разом з тим, двом постраждалим зараз надається медична допомога.

Відомо, що мікроавтобус Mercedes, за кермом якого перебував 25-річний водій, злетів із дороги в кювет та врізався в дерево. Внаслідок цього пасажирів затиснуло в салоні. Рятувальники з допомогою гідравлічного інструменту розрізали кузов, що їх звідти витягнути.

Медики «швидкої» на місці події констатували смерть двох людей - 25-річної жінки та 24-річного чоловіка. Це – українці.

Як стало відомо виданню «Рівне Медіа», за кермом мікроавтобуса був 25-річний мешканець Березного, брат відомого у тому краї перевізника. Загибла жінка – із села Колодязне, що на Березнівщині. 24-річний загиблий - із Рівного.

Крім того, водія та 35-річного пасажира мікроавтобуса госпіталізували у тяжкому стані. 

"Українські консули взаємодіють із польською поліцією задля з‘ясування обставин ДТП, контролюють процес лікування постраждалих та підтримують зв‘язок із їхніми родичами, готують репатріацію тіл загиблих", - повідомили в МЗС України.

Читайте також