У Радивилові попрощались із 41-річним добровольцем, який поліг біля Бахмута

У Радивилівській громаді провели в останню дорогу добровольця Вадима Галатюка із псевдонімом "Вейн". 

Про це повідомляють у Радивилівській громаді. 

Воїну був 41 рік. 

Життя захисника обірвалось 14 січня на Бахмутському напрямку, від поранень в результаті ворожого мінометного обстрілу. 

"Захищаючи рідну землю від окупантів, він поліг смертю Героя. Був надійним та відповідальним, завжди готовим прийти на допомогу, не цурався ніякої роботи, дуже сміливий, завжди вмів підтримати", - так про бійця батальйону «Свобода» згадували його військові побратими.

Вадим Галатюк добровільно приєднався до бойового підрозділу в час російської агресії проти України. Проходив військову службу в підрозділах Нацгвардії. 

Останнє прощання із загиблим воїном відбулося за адресою проживання його сім'ї у селі Балки, куди у скорботну годину прийшли односельці, друзі, рідні, знайомі, представники влади територіальної громади.

Чин похорону відбувся у Свято-Вознесенському храмі в м.Радивилів, звідки багатолюдна жалобна процесія вирушила до міського кладовища. Загиблому Герою містяни, а також учні Радивилівського ліцею№2, випускником якого був Вадим Галатюк, створили коридор пошани пам'яті...

Проводжаючи в останню земну дорогу Героя, люди зупинялись, щоб схилитись на коліна, і не стримували сліз.

Наприкінці церемонії прощання на кладовищі військові розгорнули над труною полеглого захисника Державний Прапор, який потім зі словами подяки передали його родині. Під виконання Державного Гімну України та трикратний залп почесної варти Вадима Галатюка поховали як Героя.

Читайте також