У Рівненській філармонії хочуть реєструвати шлюби

Фото - ілюстративне / відкриті джерела

У Рівному хочуть впровадити реєстрацію шлюбів у Рівненському органному залі у короткі терміни, аби пари, які скористаються послугою "Шлюб за добу", могли узаконити свої стосунки під музику органу. Втім, для цього управління культури і туризму Рівненської ОДА та Рівненська обласна філормонія чекають на дозвіл управління юстиції.

Про це повідомляє на своїй сторінці у "Фейсбук" начальниця управління культури та туризму Рівненської ОДА Любов Романюк:

"Нам дуже б хотілося, щоб під акорди єдиного на Західній Україні органу поєднувалися серця закоханих. Щоб музика, яка лунає у стінах Рівненської обласної філармонії, наповнила їх подружнє життя нотами кохання, підтримки, вірності і поваги. А спогад про церемонію одруження запам’ятався назавжди."

До слова, сьогодні, 1 квітня, заступниця начальника Західного міжрегіонального управління юстиції у Рівненській області Оксана Сальчук та начальниця у відділі ДРАЦСу у Рівненській області Катерина Новікова проводили попередній огляд дотримання усіх необхідних вимог для запровадження пілотного проєкту щодо державної реєстрації шлюбу у Рівненській обласній філармонії.

Остаточне рішення прийме Західне міжрегіональне управління юстиції у Рівненській області.

 

Читайте також