У Рівненській обласній бібліотеці провели Різдвяні посиденьки для читачів з особливими потребами (ФОТО)

Різдвяні та Новорічні свята здавна особливі та незвичні і символізують втілення дитячих мрій та віру в добро. Тому в ці дні відділ сімейного читання гостинно запросив читачів з особливими потребами та їх батьків на різдвяні посиденьки. Красуня-ялинка, святкова атрибутика та музика створили теплу і невимушену атмосферу Добра і Любові.

Учні Обарівської ЗОШ, вихованці недільної школи Покровської церкви під орудою Марії Корніюк, Лариси Іванчук та Марії Бердич показали для своїх ровесників театралізовану інсценізацію «Різдвяний Дід» за біблійними мотивами. Яскраві костюми та декорації, талановита гра юних акторів, музичне оформлення перенесли присутніх на історичне місце подій.

Сюжетна лінія розвивалась у зрозумілій та доступній формі і всі з цікавістю спостерігали як з’явилися на сцені дійові особи: ангели, віфлеємська зірка, верблюди. В залі радісно звучали різдвяні пісні та колядки. Учасники через виставу донесли до глядачів глибину Різдва Христового та народження Ісуса Христа. Вона вчить добру і передає світлий і радісний настрій свята. Присутні не стримували своїх емоцій та підтримували героїв вистави оплесками. Доброта і гостинність подарували їм миті справжнього різдвяного дива, яке не обійшлося без солодких подарунків від спонсорів та бібліотеки.

 

За матеріалами Рівненської обласної бібліотеки


Читайте також