У Рівненській обласній дитячій лікарні відкрили оновлений цілодобовий травмпункт

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(blob:https://web.telegram.org/35ec070e-aed9-4345-b5f2-419566cd4dc6): failed to open stream: No such file or directory

Filename: views/news_v_amp.php

Line Number: 3126

Backtrace:

File: /home/pccchmnd/public_html/application/views/news_v_amp.php
Line: 3126
Function: getimagesize

File: /home/pccchmnd/public_html/application/controllers/News.php
Line: 74
Function: view

File: /home/pccchmnd/public_html/index.php
Line: 186
Function: require_once

У Рівненській обласній дитячій лікарні модернізували та придбалии нове обладнання для травмпункту, а також відкрили нове реабілітаційне відділення. 

Так, в приміщення травматогічного відділення було закуплено нове обладнання для цифрового рентгену, зроблено косметичний ремонт, встановлено нові санвузли, а також було зроблено нову операційну. 

На сьогоднішній день, через двері приймального віділення проходить близько 10 тисяч пацієнтів з різними травмами з усієї області. 

Керівник Рівненської дитячої обласної лікарні зазначив:

"Новий трампукт прийматиме пацієнтів цілодобово, тому, незалежно від ситуації та місця, де могла статись подія, ми прийматимемо пацієнтів з усієї області. Завдяки новому цифровому рентгену та обладнанню ми можемо швидко та якісно надавати допомогу маленьким пацієнтам. На сьогоднішній день, пункт уже розпочав роботу з прийому пацієнтів".

Оновленний травмпункт на базі медзакладу був зроблений завдяки коштам благодійників, а також Рівненській ОДА і Національній службі здоров'я України.