У Рівненській ОДА на онлайн-зустріч зібрали підприємців і працівників ТЦК

У Рівненській ОДА провели першу онлайн-зустріч місцевої влади із підприємцями.

Про це повідомляють у пресслужбі ОДА.

Як зазначається, вона відбулася у межах роботи нової платформи «Діалог влади з бізнесом». Онлайн-зустріч зібрала 140 підприємців області.

Основними темами були бронювання працівників та державні програми фінансової підтримки. Питання розглядали комплексно й спільно із представниками обласного ТЦК та СП, а також активною бізнес-спільнотою.

«Продовжуємо активну комунікацію з бізнесом Рівненщини. Сьогодні провели зустріч в онлайн-форматі. Таким чином прагнули залучити до діалогу максимальну кількість учасників з різних куточків області. Нам важливо чути проблеми бізнесу. Деякі будемо вирішувати на місцях, деякі підніматимемо на розгляд Конгресу місцевих та регіональних влад», - зазначив начальник Рівненської ОВА Олександр Коваль.

Зокрема, свої питання присутнім студії задавали представники ТОВ «МеталКрафт», релоковане ТОВ «Арт Вуд Паркет», ТОВ Ескада-М, ПрАТ «Томашгородський щебеневий завод», ТОВ «Українські лісопильні» та інші. Підприємці дякували за такий формат співпраці, адже питання оперативно опрацьовувалися і бізнес отримував на них відповіді.

Приєднався до онлайн-розмови заступник керівника Офісу Президента Віктор Микита, який також прокоментував для підприємців Рівненщини окремі питання.

Зазначається, що подібні зустрічі із бізнесом відбуватимуться на постійній основі. Усе це в межах функціонування регіональної платформи «Діалог влади з бізнесом». Анонси таких заходів розміщуватимуться на офіційних ресурсах Рівненської ОВА.

Також у межах бізнес-платформи відбуватимуться виїзні зустрічі та форуми.