У Рівненському органному залі відкриється виставка в пам`ять про поета-воїна Максима Кривцова

У Рівненському органному залі відкриється виставка «Далі: Я поверну собі своє життя, обіцяю», присвячена пам'яті рівненського поета й військовослужбовця Макксима Кривцова.

"Пам'ять про талановитих українців має жити! Про людей, що творили історію в ніші мистецтва й на полі бою. Таким був і рівнянин Максим “Далі” Кривцов", - ідеться в дописі.

Максим Кривцов став на захист держави від початку російсько-української війни у 2014 році, був добровольцем у "Правому Секторі", потім воював у батальйоні "Вовки Да Вінчі". Відомо, що Далі був учасником Революції Гідності у 2013-2014 роках, після чого став до лав ЗСУ. Згодом чоловік працював у Центрі реабілітації та реадаптації учасників АТО та ООС і Veteran Hub. Після повномасштабного вторгнення росіян у 2022 році боєць повернувся на фронт. Загинув Максим 7 січня 2024 року.

Громадська організація Молодіжна платформа «Яскраво» за підтримки Рівненської обласної філармонії запрошує на відкриття виставки «Далі: Я поверну собі своє життя, обіцяю». Цей проєкт присвячений пам'яті поета та військового Максима Кривцова. Експозиція складається з 24 фоторобіт і доповнена поезією Захисника. Планувалася вона ще за життя автора, організатори встигли обговорити концепцію заходу.

Відкриття: субота 10 лютого 16:30.

Локація: Мистецький цоколь Зали камерної та органної музики (вул. Соборна, 137).

Тривалість виставки: у період із 10 до 24 лютого.

Кошти з продажу/аукціону робіт будуть перераховані на підтримку та збереження пам'яті про Максима.

Читайте також