У Рівненському районі навчають працювати на деревообробних верстатах

У Рівненському районі навчають працювати на деревообробних верстатах.

Повідомляють у Рівненському центрі професійно-технічної освіти.

Олександрійське навчальне відділення Рівненського центру ПТО ДСЗ набирає групу слухачів за професією «Верстатник деревообробних верстатів» 2 (1-2) розряду.

Освітня програма розрахована на 2,7 місяця. Протягом цього часу учні опановують технологію роботи на деревообробних верстатах, матеріалознавство та електротехніку, навчаються читати технічні креслення.

Виробниче навчання і виробничу практику слухачі проходять на базах обраних підприємств, де потім можуть отримати роботу.

Навчання розпочнеться 24 квітня.

"Запрошуємо жінок нарівні із чоловіками пройти професійну підготовку за професією «Верстатник деревообробних верстатів»! Як доводить життя, наші випускниці нині успішно працюють у деревообробній галузі в різних регіонах України. Встигніть записатися на курс, щоб стати кваліфікованим фахівцем, на якого «полюють» роботодавці", - зазначають на сторінці центру у мережі.

Для зареєстрованих безробітних, учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни навчання безоплатне. Для інших категорій населення можливе за власні кошти або кошти роботодавців.

Читайте також