У Рівненському районі працює підприємство, аналогів якому немає в Україні (ВІДЕО)

На Гощанщині функціонує унікальна фірма з виробництва обладнання для забою і переробки птиці. Аналогів такому підприємству в Україні немає.

Повідомив голова Гощанської громади Панчук Микола.

Йдеться про «КАТТО ГРУП». Заснована фірма у 2016 році. Директор - Нестерук Тарас Михайлович. Його батько родом з Малинівки. Там і нині живе його родина.

Партнерами товариства є такі відомі торгові марки як «Наша ряба», «Птиця поділля», «Полісяночка», «Чеботурка», та багато інших.

Обладнання реалізується в межах країни та імпортується за кордон.

Підприємство постійно розвивається. Починали з 12 працівників, нині на виробництві задіяно понад 50 осіб.

Колектив в основному чоловічий. З початку повномасштабної війни більше 30% працюючих чоловіків було мобілізовано. З огляду на це поповнили колектив молодими спеціалістами. Переважно це місцеві мешканці.

Повний соціальний пакет для працівників - офіційне працевлаштування, висока заробітна плата, соціальне страхування, лікарняні, відпустки.

Це лінійне виробництво обладнання для повного циклу виробництва. Понад 90 відсотків обладнання виготовляється з нержавіючої сталі.

"Підприємство має великі перспективи, планує розширення виробництва. Його діяльність в Гощі - це також перспективи розвитку всієї громади", - каже Микола Панчук.