У Рівненському районі пройшли змагання з міні-футболу (ФОТО)

Вперше за кілька десятків року відновлений спортивний майданчик «Піщанка», що у Квасилові, приймав дитячі змагання з міні-футболу високого рівня. Минулої суботи, 28 квітня, тут відбувався турнір «Квасилівська весна», участь в якому взяли чотири команди Рівненського району, сформовані з дітей 2004 року народження і молодших.

Турнір видався цікавим та безкомпромісним, а рівень юних футболістів – досить пристойним. Як наслідок, переможець «Квасилівської весни» визначився лише в останній грі. Найсильнішою стала команда з села Дуби Шубківської сільської ради, яка стала єдиною, що не програла жодного матчу. Друге місце – у кустинської «Горині-2». Господарі змагань квасилівчани лідирували аж до останнього туру, але у вирішальний момент поступилися кустинцям і, у підсумку, фінішували третіми. Останнє – четверте – місце посіли діти, що захищають кольори шубківського «Зеніту».

Щоправда, без почесних призів не лишилася жодна з команд. Їх під час церемонії нагородження учасникам вручили заступник голови Рівненської районної федерації футболу Павло Дутко, член виконкому цієї ж організації Віталій Прокопчук та керівник партнерського представництва ТОВ «Нова пошта» Дмитро Барановський.

Під час вітального слова, головний організатор «Квасилівської весни», голова правління громадської організації «Новий Квасилів» Павло Дутко висловив сподівання, що в майбутньому турнір стане традиційним:

- Кілька останніх років я докладав усіх зусиль, щоб відремонтувати футбольне поле спортивного майданчика «Піщанка» у Квасилові, аби тут знову змагалися кращі дитячі футбольні команди, так, як це було в моєму дитинстві. І от, нарешті, тут вдалося започаткувати і провести турнір районного рівня. Приємно, що усі команди були практично рівними за класом і напружена боротьба тривала в кожному матчі. Розвиток дитячого футболу завжди був і залишатиметься одним з головних пріоритетів Рівненської районної федерації футболу. Тож сподіваюся, що турнір «Квасилівська весна» відтепер проходитиме в нашому селищі щороку. Крім того, плануємо проводити подібні змагання і в інших населених пунктах району. Наостанок дякую нашим спонсорам: ТОВ «Папірінвест» та «Новій пошті», які вклали свою кошти в дитячий футбол і придбали призи учасникам.

Повідомляє прес-служба громадської організації «Новий Квасилів»,

098-849-43-86

Читайте також