У Рівненському районі в один день попрощалися з чотирма бійцями

Сьогодні, 4 червня, у Рівненському районі попрощалися з чотирма Героями, які загинули в бою за незалежність України.

Про це повідомили в Рівненській РДА.

Рівненська громада попрощалася з Воїном Андрієм Токарчуком.

Воїн народився 14 жовтня 1974 року в Рівному. Андрій навчався у школі № 21, пізніше - закінчив юридичний факультет ВСП «Рівненський фаховий коледж НУБіП України» та економічний факультет Міжнародного економіко-гуманітарного університету.

Герой проходив строкову службу у прикордонних військах у Криму, пізніше служив у поліції - спочатку у відділі боротьби з економічною злочинністю, а потім - у карному розшуку. Майором поліції пішов на пенсію.

На певний час Андрій виїхав до Польщі, де працював на деревообробному підприємстві, але з початку повномасштабного вторгнення повернувся до України та вступив до лав ЗСУ.

22 травня 2024 року під час виконання бойового завдання Андрій Токарчук отримав важке поранення на Донецькому напряму, а 31 травня 2024 року життя молодшого сержанта обірвалася.

Городоцька громада провела в останню дорогу Захисника Олександра Філіпова.

Чоловік народився 1994 року, проживав у селі Карпилівка. Із березня 2023 став на захист Батьківщини. Загинув Герой 1 червня 2024 року під час виконання бойового завдання на Донеччині.

У Бугринській громаді віддали шану Герою Василеві Мельничуку.

Чоловік народився 18 червня 1991 року, проживав у селі Олексіївка. У цивільному житті Василь працював учителем історії Посягвіського ліцею. Загинув Герой 1 червня 2024 року, виконуючи бойове завдання поблизу н.п. Невельське Покровського району Донецької області. У полеглого воїна залишилися батьки, дружина та двоє синів.

Здолбунівська громада попрощалася з Героєм Володимиром Ничипоруком із села Глинськ.

Чоловік народився 12 березня 1973 року в селі Богдашів. Володимир закінчив Здолбунівську ЗОШ № 6, вступив до Здолбунівського ПТУ № 2 та здобув професію ремонтника-оглядача вагонів, пізніше - працював у підрозділі "Укрзалізниці".

Володимир пішов добровольцем захищати країну відразу після початку повномасштабного вторгнення. Служив на посаді старшого оператора взводу протитанкових керованих ракет, за час служби отримав низку грамот і нагород.

18 березня 2024 року молодший сержант Володимир Ничипорук загинув під час виконання бойового завдання на Донеччині.

Читайте також