У Рівненському ЦНАПі відзвітували про роботу за минулий рік: які послуги були найзатребуваніші

У Рівненському ЦНАПі з нагоди 7-ої річниці підсумували результати роботи за 2022 рік. 

Як розповіла керівниця ЦНАПу Євгенія Курсик, за цей рік було надано більше 150 тисяч послуг, до міського бюджету надійшло більше 10 млн грн, також надали послуги більше 40 тисячам переселенців. 

- Незважаючи на війну, з березня усі працівники ЦНАПу почали працювати з внутрішньо переміщеними особами. Бувало таке, що в черзі було по 100 чоловік. Черги продовжувались аж до вулиці Кавказької, - розповідає Євгенія Курсик. - Проте вже із серпня ЦНАП розпочав свою повноцінну роботу. 

Серед найзатребуваніших послуг, за її словами, - це надання паспортних послуг, послуг із реєстрації місця проживання, реєстрації бізнесу та нерухомого майна. 

Серед позитивних моментів відзначають відкриття 14 жовтня віддаленого місця в ТРЦ "Happy.Mall". Тож нині у Рівному працює два віддалених місця ЦНАПу - ще один у ТРЦ "Злата Плаза". 

Станом на сьогодні ЦНАП м. Рівне надає 287 послуг. Водночас ця цифра постійно змінюється. 

- Всі послуги, які надавалися, залишаються затребуваними. Проте вже йде варіативність у кількості їх надання. Якщо минулого року була менш затребуваною реєстрація бізнесу, то вже зараз ми бачимо, що бізнес працює.

До нас приходять підприємці, які змінюють статути та вносять зміни до кведів. Те ж саме можна сказати і про нерухомість. Ринок нерухомості живе. Про це говорить статистика роботи наших реєстраторів нерухомості, - додає Євгенія Курсик. 

Крім того, як відомо, нещодавно Центр отримав три спеціальні принтери, тож незабаром відновлять надання популярної послуги з видачі посвідчення водія та техпаспорта. 

 

Читайте також