У Рівненському університеті зустрічали делегацію з Китаю (ФОТО)

http://nuwm.edu.ua

У Національному університеті водного господарства та природокористування побувала делегація  з Китайської Народної Республіки. Головна мета приїзду  іноземної делегації: обговорення питань двосторонньої співпраці  відразу в кількох сферах та можливості створення філіалу Інституту Конфуція на базі НУВГП. До речі, шість таких філіалів вже діють в ЗВО України і допомагають українській молоді глибше познайомитися з китайською філософією, вивчити китайську мову та дізнатися більше про культуру.

Тож спершу професор Інституту водного господарства та природокористування Тіанджинського сільськогосподарського університету Янг Шічунь, президент компанії Rensenzeer New Energy Technology Co., Ltd. Лі Ліцзіань та перекладач, аспірант Вінницького національного технічного університету Дун Сіньїн зустрілися з проректором  з наукової роботи та міжнародних зв’язків Наталією Савіною, аби обговорити питання  двосторонньої співпраці в освітній, науковій, енергетичній, технологічній, аграрній та соціальній сферах, а також можливість  створення  вищезгаданої філії Інституту Конфуція на базі закладу.

Згодом  –  з керівництвом навчально-наукового інституту водного господарства та природооблаштування та завідувачами кафедр цього ж інституту, де говорили про  співпрацю в освітній, науковій та енергетичній сферах. Побували гості з екскурсією також і в музеї історії НУВГП, відвідали гідротехнічну лабораторію кафедри гідротехнічного будівництва та гідравліки ННІВГП, прогулялися містом.

Більше фото у 

 

Наталія Пархомчук,
сектор зв’язків із громадськістю

Читайте також